logó Duguláselhárítás Budapest
Duguláselhárítás gyorsan, olcsón Budapesten.

WC pumpa


A WC pumpa használata típusai

A WC pumpa régen elengedhetetlen tartozéka volt a mellékhelyiségeknek. Mára egyre kevesebb lakásban található meg, pedig egyes esetekben gyors megoldást jelenthet.

A WC pumpát a lefolyó tetejére illesztve megtapad azon. Ezt követően lenyomva, majd felhúzva vákuumot hozhatunk létre, ami megmozdíthatja a dugulást.

Használata előtt a 10-20 perccel a lefolyóba 2-3 dl forró ecetet tölteni, ezzel meglazíthatjuk a dugulás kiváltó anyagokat.

A WC pumpa fajták:
1-2 ezer forintostól több tízezer forintosig számos WC pumpa típusból válogathatunk. A drágább fajták kimondottan duguláselhárító szakemberek számára készülnek. A családi költségvetésből elegendő az olcsóbb változatok megvásárlása.
  • WC csésze duguláselhárításához hosszú karú, kis fejű típus használható leghatékonyabban
  • lefolyók duguláselhárításához nagyobb fejű és lágyabb gumiból készült pumpa a legjobb
Higiéniai okokból sem érdemes a kettőt összekeverni.
A WC pumpa nem csodaszer. Nem segít minden esetben. Ha a lefolyóba szilár tárgyat ejtettünk (pl. WC illatosító), akkor más módszert kell választanunk.

Ha nem tudjuk vagy nem akarjuk saját magunk kezelni a problémát, akkor forduljunk szakemberhez: Professzionális duguláselhárítás

Ha már WC pumpát kellett használni, akkor érdemes felidézni miként lehet a dugulást megelőzni: Dugulás megelőzése

A Gebe Kft. munkatársai olcsón, gyorsan és írásos garanciával végzik a vízrendszerek és készülékek vízkőtelenítését és duguláselhárítását.

Gebe Kft. : +36 30 949 2052

Gebe logóKérje személyre szabott árajánlatunkat: Árajánlat

További hasznos információk: Gebemester

Gebe logó

Szerző: w3gebemester

Közzétéve: 2018-11-09 17:18:31