logó Duguláselhárítás Budapest
Duguláselhárítás gyorsan, olcsón Budapesten.

Professzionális duguláselhárítás


Nem csak WC duguláselhárítás

Teljes körű duguláselhárítás Budapesten és Pest vármegyében professzionális eszközökkel és 30 nap garanciával.
Bontás mentes csatornatisztítástól a mosdó duguláselhárításáig. Csak néhány példa:
 • mosdó duguláselhárítás,
 • zuhany duguláselhárítás,
 • kád duguláselhárítás,
 • mosogató duguláselhárítás,
 • mosógép duguláselhárítás,
 • padlóösszefolyó duguláselhárítás.
Tárcsázza ezt a számot:

Telefon +36 30 949-2052 / hívható 8 órától (ünnepnapokon is).

Mi 30 nap garanciát vállalunk az általunk elvégzett duguláselhárítási feladatok elvégzésére.

Duguláselhárítás Budapesten és Pest vármegye egész területén

Ha már nagy a baj… Akár sürgősségi kiszállást is vállalunk. De természetesen akkor is hívhat minket, ha megelőzés érdekében tisztíttatná ki a lefolyót, a csatornát. Legyen szó WC duguláselhárításról vagy a mosdó, a zuhany, a kád, esetleg a konyhai mosogató dugulásáról, a számunkat bátran tárcsázhatja:
Telefon +36 30 949-2052 / hívható 8 órától (ünnepnapokon is).

Mikor és miért szóljunk szakembernek?

Nem kérdés, hogy amikor már nem folyik le a víz, szakembert kell hívni. Persze házi praktikákkal is lehet próbálkozni. Csak nem biztos, hogy érdemes. Abban az esetben semmiképpen, ha már semennyire se tud távozni a “tartalom”. Egy olyan próbát tehetünk, hogy nagy lendülettel forró vizet öntünk a lefolyóba, esetleg pumpálunk párat a WC-pumpával… De ha ezek sem vezetnek sikerre, nem kérdés, hogy nincs értelme tovább várni, szólni kell a duguláselhárító szakembernek.

Viszont ha szerencsénk van és valahogy sikerült megszüntetni a dugót, akkor sem árt szakembert hívni. Könnyen lehet ugyanis, hogy az általunk végrehajtott művelettel csak ideiglenes sikert értünk el. A csatornában ugyanis maradhatnak olyan akadékok, amik rövid időn belül újra dugulást képeznek. Ha szakembernek szól, ő úgy fogja kitisztítani a csatornát, a lefolyót, hogy a dugulás veszélye egy darabig biztosan nem tér vissza. Legalábbis mi ezt vállaljuk. Nálunk a WC duguláselhárítás a teljeskörű probléma megszüntetéséről szól. Mi az általunk elvégzett munkára garanciát is adunk. Egészen konkrétan 30 napos csatornatisztítás garanciát. És ez nem csak a WC duguláselhárításra vonatkozik. Ugyanúgy jár a jótállás akkor is, ha fürdőszobai mosdó, zuhanyzó vagy kád lefolyójánál lévő dugulást kell megszüntetni, vagy akkor, ha a konyhai lefolyó dugult el.

Mi a teljes problémát szüntetjük meg. Vagyis nálunk nem csak az a cél, hogy lefolyjon a víz, hanem az, hogy a dugulás lehetőleg hosszú ideig ne térjen vissza.

Talán ez a legfőbb ok, ami miatt érdemes szakértőnek szólni.

De a szerszámok hiánya miatt sem biztos, hogy érdemes önállóan belefogni a duguláselhárításba. Ott a csőgörény - például. Ha ilyen eszköz nincs a birtokunkban, aligha lehet teljes a siker. A házi megoldások általában csak akkor hozhatnak eredményt, ha még nem nagy a baj. Inkább csak a megelőzéskor érdemes saját magunknak próbálkozni. Illetve nem csak próbálkozni, hanem következetesen tisztítani a lefolyókat. Ha ugyanis ezt nem tesszük rendszeressé, szinte elkerülhetetlen a teljes dugulás.

És akkor még ez sem garancia arra, hogy soha nem lesz szükség mondjuk a WC duguláselhárítására. Vagy a mosogató lefolyójának a szakszerű tisztítására. Szinte bármelyik háztartásban megeshet, hogy a sok felgyülemlett zsiradék egy idő után a csatornában lerakódó vízkővel együtt masszív dugót képez. Annak ellenére, hogy nem öntünk direkben zsíros ételmaradékot a lefolyóba és rendszeresen használunk lefolyótisztítót, azért képződhet dugulás. Persze a megelőzésre oda kell figyelni, de igazán biztosak sosem lehetünk a dolgunkban.

Mi az, amiben számíthat ránk?

Gyakorlatilag bármelyik helyiségben képződik dugulás, minket hívhat.
 • WC duguláselhárítás
 • piszoár duguláselhárítás
 • padlóösszefolyó duguláselhárítás
 • mosdó duguláselhárítás
 • zuhany duguláselhárítás
 • kád duguláselhárítás
 • konyhai mosogató duguláselhárítás
 • ejtővezeték duguláselhárítás
Legyen szó a felsoroltak bármelyikéről, bátran tárcsázza a számunkat: +36 30 949-2052

WC dugulás megszüntetése rövid határidővel, akár S.O.S. duguláselhárítás Budapesten.

Ha már semennyire sem folyik le a szennyvíz…

Fontos tudni, hogy természetesen társasházak duguláselhárítását, illetve társasházi lakások duguláselhárítását is vállaljuk. Szóval nem csak akkor hívhat minket, ha családi ház csatorna rendszerében alakult ki a dugó.

Ha mégis önállóan próbálkozna... Házi praktikák a duguláselhárításra

Dugulást megszüntetni házi szerekkel is lehet. Legalábbis a kevésbé masszív torlaszt lehet oldani bárhol fellelhető, erre a célra alkalmas anyagokkal. A legkézenfekvőbb ilyen szer a klasszikus, boltokban beszerezhető duguláselhárító granulátum. Vagy bármilyen csatornatisztító anyag. Mondjuk pezsgőtabletta formátumú. Ugyanakkor dugulást lehet elhárítani kólával is. Ehhez egy litert kell a lefolyóba önteni és várni, hogy oldódjon a dugó. Segítséget nyújthat továbbá a trisó. Ebből három evőkanállal célszerű a lefolyóba adagolni, majd arra egy bögre forró vizet önteni. Hozhat eredményt az ecet is. Három deciliter plusz egy bögre forró víz, és már oldódik is a dugulás. Dugulás oldó hatása a szódabikarbónának és a sütőpornak is van. Ezeket akár ecettel is keverhetjük, és kész is a házi duguláselhárító szer. Oldja továbbá a dugulást a lúgkő. Más néven nátrium-hidroxid. Ehhez csupán forró vizet kell adni, és már el is tűnt a dugulás. Optimális esetben. Fontos: amennyiben ez utóbbival próbálkozik, védőkesztyűt feltétlenül használjon, és a helyiség szellőztetésére is figyeljen oda.

Van tehát bőven házi módszer, amiből választhatunk. Sok ezek közül hatásos is. Viszont tudnunk kell, hogy hosszú távú eredményt ritkán hoznak. Ha az a célja, hogy a lefolyó teljesen dugulásmentes legyen, jobb szakértőnek szólni a házi kísérletezés helyett.

Budapesten, Pest megyében keressen minket!

 • WC dugulás megszüntetése
 • mosdó dugulás megszüntetése
 • zuhany dugulás megszüntetése
 • kád dugulás megszüntetése
 • mosogató dugulás megszüntetése

Duguláselhárítás olcsón, rövid időn belül.

Mi még akkor is nyújthatunk segítséget, amikor mások már kudarcot vallottak. Mi nagyteljesítményű motoros csőgörényt is bevetünk, ha szükséges. Illetve a feltérképezéshez is modern technikát használunk. Amennyiben a helyzet úgy kívánja, csatornakamerázást is végzünk.

Mikor hívhat minket?

Azt már írtuk, hogy az enyhébb dugulások esetén, karbantartáskor és a masszív dugó kialakulásakor egyaránt állunk a rendelkezésére. Illetve arra is utaltunk, hogy minket sürgősségi duguláselhárítás miatt is hívhat. Mit jelent ez? Konkrétan azt, hogy az ügyfelek hívását hétvégén és ünnepnapon is fogadjuk. Méghozzá már reggel hét órától.

Ami pedig még mellettünk szóló érv.

A fent említett egy hónapos garancia. Illetve az, hogy mi már negyven éve a szakmában vagyunk. És ez a kettő talán össze is függ. Mivel mi már gyakorlatilag mindenféle dugulással találkoztunk, így azt is tudjuk, miként lehet azokat hatékonyan megszüntetni. Azaz azt is rizikó nélkül meg merjük ígérni, hogy ha minket bíz meg, egy hónapig biztosan nem tér vissza a dugulás.

De miért csak 30 napra adunk duguláselhárítási garanciát?

Mert az ügyfél lefolyótisztításhoz való hozzáállását nem tudjuk befolyásolni. Vagyis ha a dugulás elhárítása után mellőzik a rendszeres karbantartást, sajnos újra előfordulhat dugulás. Amennyiben viszont figyel erre az ügyfél, akár évekig nem lesz újra duguláselhárító szakemberre szükség.

Legyen körültekintő, áldozzon a rendszeres karbantartásra! Ha pedig kialakul a dugulás, ha észleli, hogy valami nem stimmel a lefolyóban, szóljon szakembernek! Budapesten, Pest megyében hívjon minket!

Hívja Gebe László, arcképes igazolvánnyal (G/008333) rendelkező gázkészülék szerelő, vízvezeték szerelő mestert. - Gebe Kft.

Telefon +36 30 949-2052 / hívható 8 órától (ünnepnapokon is).

Hívhat minket Budapest teljes területén

Vízivárosban, Krisztinavárosban, Naphegyen, Tabánban, Pasaréten, Adyligeten, Hidegkúton, Pesthidegkúton, Budaligeten, Rózsadombon, Óbudán, Békásmegyeren, Csillaghegyen, Kaszásdűlőn, Aquincumban, Kelenföldön, Gellérthegyen, Szentimrevárosban, Őrmezőn, Albertfalván, Kelenvölgyben, Gazdagréten, Lágymányoson, Svábhegyen, Pesthidegkúton, Zugligeten, Hűvösvölgyben, kerület: Rózsavölgyben, Budafokon, Budatétényen, Nagytétényen, Újpesten, Káposztásmegyeren, Belvárosban, Terézvárosban, Erzsébetvárosban, Józsefvárosban, Ferencvárosban, Kőbányán, Angyalföldön, Lipótvárosban, Zuglóban Újpalotán, Rákospalotán, Sashalmon, Cinkotán, Árpádföldön, Rákosszentmihályon, Mátyásföldön, Rákosligeten, Rákoskeresztúron, Rákoscsabán, Rákoskerten, Pestszentlőrincen, Pestimrén, Havanna lakótelepen, Kispesten, Wekerletelepen, Erzsébeten, Pesterzsébeten, Csepelen, Soroksáron,

Hívhat minket Pest vármegye teljes területén

Abonyban, Acsán, Albertirsán, Alsónémedin, Apajon, Áporkán, Aszódon, Bagon, Bényen, Bernecebarátiban, Biatorbágyon, Budajenőn, Budakalászon, Budakeszin, Budaörsön, Bugyin, Cegléden, Ceglédbercelen, Csemőn, Csévharaszton, Csobánkán, Csomádon, Csömörön, Csőváron, Dabason, Dánszentmiklóson, Dányban, Délegyházán, Diósdon, Domonyon, Dömsödön, Dunabogdányban, Dunaharasztin, Dunakeszin, Dunavarsányban, Ecseren, Érden, Erdőkertes, Farmos, Felsőpakony, Fót, Galgagyörk, Galgahévíz, Galgamácsa, Gomba, Göd, Gödöllő, Gyál, Gyömrőn, Halásztelken, Herceghalmon, Hernádon, Hévízgyörkön, Ikladon, Inárcson, Ipolydamásdon, Ipolytölgyesen, Isaszegen, Jászkarajenőn, Kakucson, Kartalon, Kerepesen, Kiskunlacházán, Kismaroson, Kisnémedin, Kisoroszin, Kistarcsán, Kocséron, Kókán, Kosdon, Kóspallagon, Kőröstetétlen, Leányfalun, Letkésen, Lóréven, Maglódon, Majosházán, Makádon, Márianosztrán, Mendén, Mikebudán, Mogyoródon, Monoron, Nagybörzsönyben, Nagykátán, Nagykovácsiban, Nagykőrösön, Nagymaroson, Nagytarcsán, Nyáregyházán, Nyársapáton, Ócsán, Őrbottyánon, Örkény, Pánd, Páty, Pécel, Penc, Perbál, Perőcsény, Péteri, Pilis, Pilisborosjenő, Piliscsabán, Pilisjászfalun, Pilisszántón, Pilisszentivánon, Pilisszentkereszten, Pilisszentlászlón, Pilisvörösváron, Pócsmegyeren, Pomázon, Pusztavacson, Pusztazámoron, Püspökhatvanon, Püspökszilágyon, Ráckevén, Rádon, Solymáron, Sóskúton, Sülysápon, Szadán, Százhalombattán, Szentendrén, Szentlőrinckátán, Szentmártonkátán, Szigetbecsén, Szigetcsépen, Szigethalmon, Szigetmonostoron, Szigetszentmártonban, Szigetszentmiklóson, Szigetújfalun, Szobon, Szokolyán, Sződön, Sződligeten, Táborfalván, Tahitótfalun, Taksonyon, Tápióbicskén, Tápiógyörgyén, Tápióságon, Tápiószecsőn, Tápiószelén, Tápiószentmártonban, Tápiószőlősön, Tárnokon, Tatárszentgyörgyön, Telkin, Tinnyén, Tóalmáson, Tökön, Tökölön, Törökbálinton, Törtelen, Turán, Újhartyánban, Újlengyelen, Újszilváson, Úrin, Üllőn, Ürmön, Vácon, Vácdukán, Vácegresen, Váchartyánon, Váckisújfalun, Vácrátóton, Vácszentlászlón, Valkón, Vámosmikolán, Vasadon, Vecsésen, Veresegyházán, Verőcén, Versegen, Visegrádon, Zebegényben, Zsámbékon, Zsámbokon

Kérje személyre szabott árajánlatunkat!

Duguláselhárítás árak: Árajánlatkérés
További hasznos információk: Fűtésszerelő Budapest

Szerző: w3gebemester

Közzétéve: 2024-01-16 14:38:59