logó Duguláselhárítás Budapest
Duguláselhárítás gyorsan, olcsón Budapesten.

SOS Duguláselhárítás Budapest


SOS Duguláselhárítás Budapesten

és Pest vármegyében

Duguláselhárítás? Csatornatisztítás? Híjon minket 30 nap garanciával vállaljuk!


Telefon +36 30 949-2052 / hívható 8 órától (ünnepnapokon is).

Nem folyik le a víz a mosogatónál, a mosdónál, a kádnál, a zuhanyzónál, a kézmosónál vagy a WC-nél? Ez bizony azt jelenti, hogy valahol dugulás van a lefolyó rendszerben. Ide gyors segítség kell! Csatornatisztító szakember.

Gebe László és csapata késlekedés nélkül megszünteti a dugulást Budapesten és Pest megyében. A szakembernek nem okoz gondot az eldugult lefolyó tisztítása, hiszen számtalanszor előfordult már a praxisában
 • WC duguláselhárítás,
 • darálós WC duguláselhárítás,
 • piszoár duguláselhárítás,
 • ejtővezeték duguláselhárítás,
 • fürdőkád duguláselhárítás,
 • mosdó duguláselhárítás,
 • mosogató duguláselhárítás,
 • kézmosó duguláselhárítás,
 • padlóösszefolyó duguláselhárítás,
 • zuhanytálca duguláselhárítás,
 • zuhanyzó duguláselhárítás,
 • Szuez szifon duguláselhárítás.
Ezek a leggyakrabban előforduló dugulás típusok, bár érdemes megjegyezni, hogy dugulás a lefolyó, azaz a szennyvízhálózat szinte minden részén előfordulhat, ahol megtapadhat a szennyeződés, illetve ahol meg szorulhatnak olyan, a csatornába nem való eszközök, amik „véletlenül” jutottak be oda.

A dugulás egyszerűbb esetben akár házilag is megszüntethető - talán még a WC duguláselhárítás is -, de jó, ha kéznél van a szakember telefonszáma: +36 30 949 2052

Dugulás és dugulás között persze nagy különbségek vannak. Nyugodtan nevezhetjük dugulásnak azt is, ha nem a megszokott sebességgel tűnik el a víz a mosdóból, a WC-ből vagy a kádból, és ilyenkor rendszerint még hatásosak lehetnek a duguláselhárítás legegyszerűbb, úgynevezett házilagos módszerei is. Ha azonban nem segítenek a házi praktikák, amit az is mutat, hogy egyáltalán nem folyik le a víz, akkor muszáj csatornatisztító, duguláselhárító szakember után nézni.

De maradjunk még a házilagos duguláselhárításnál. Vegyük azt az egyszerű esetet, hogy a kézmosóból, a mosdóból vagy a mosogatónál lassan folyik le a víz. Ezekben a vízelnyelő helyekben közös, hogy mindegyik rendelkezik szifonnal. Egy olyan szerkezettel a tál alatt, ami kivezeti a szennyezett vizet, egyúttal megakadályozza, hogy vissza áramoljanak a kellemetlen szagok. Egyfajta tartályról van szó, ami sajnos táptalaja a dugulásoknak. Itt ugyanis olyan akadály képződik, ami összegyűjti a szennyvízből a szilárd szennyeződéseket. Egyébként ez a dolga. Ha pedig összegyűjti, akkor azokat el kell távolítani.

A szifon szétszedése nem igényel különösebb szakértelmet. A lényeg, hogy a szennyeződés eltávolítása után ugyanúgy szereljük össze a szifont, ahogy azt szétszedtük. Különösen a tömítésekre ügyeljünk. Segítségül hívhatjuk a WC-pumpát is, ám ha az se hoz eredményt, akkor öntsünk tisztítószert a lefolyóba, lehetőleg gél állapotút. Ezt hagyjuk állni benne egy éjszakán át, majd forró vízzel öblítsük le a lefolyót. Ezt akár kétszer is meg lehet próbálni, de többféle vegyszert lehetőleg ne használjunk. Ha nem tisztult meg a lefolyó, keressünk duguláselhárító, csatornatisztító szakembert, mert a baj sajnos nagyobb, mint amivel mi magunk el tudunk bánni.

De mi az a szakmai tudástár és technikai eszköztár, amit bevet a szakember a duguláselhárítás gyorsasága és sikeressége érdekében?

Alapvetően három részből áll a munkafolyamat:
 • csőgörényes duguláselhárítás,
 • csatornakamerázás,
 • csatornatisztítás.
A csőgörénynek nevezett acélspirál a lefolyóba vezetve képes megszüntetni a kisebb dugulásokat úgy, hogy fizikailag szétroncsolja az összeállt szennyeződést. Ha ez nem vezet eredményre, egy kamera segítségével lehet felderíteni, mi okozza a problémát a csővezetékben. Ezt követi egy alapos csatornatisztítás, ami jó eséllyel hosszabb távon is megszünteti a dugulást.

Mindezt azért is érdemes megfelelő szakemberre bízni, mert a duguláselhárítás során komoly károk keletkezhetnek az egyes berendezési tárgyakban, illetve magában a lefolyó rendszerben. Természetesen csak akkor, ha nem szakszerű a duguláselhárítás. Itt aztán tényleg óvakodni kell a kontároktól, hiszen több százezres tétel is lehet egy-egy elhibázott duguláselhárítás „ára”.

Amelyik szakember viszont száz százalék garanciát vállal a munkájára, ott nincs miért aggódni. És ez a dolog lényege. Ha szeretne biztosra menni, a végső megoldásért forduljon profi szakemberhez. Csatornatisztítás 30 nap garanciával.

Duguláselhárítás Budapest - Gebe László és csapata már több mint negyven éve végez duguláselhárítást - WC duguláselhárítást is - Budapesten és Pest megyében (+36 30 949 2052)

Érdemes pár szót ejteni a csatornarendszer egyik neuralgikus pontjáról is. Ez pedig a padlóösszefolyó vagy Szuez szifon, ami igen nagy igénybevételnek van kitéve, hiszen több helyről – kád, mosdó, zuhanyzó, mosogatógép lefolyó – érkező szennyvíz összegyűjtéséért és továbbításáért felelős. Ezért aztán sok szennyeződést szűr ki, ami duguláshoz vezethet. Időnként tehát ki kell tisztítani.

Ha a padlóösszefolyónk rendelkezik műanyag bűzelzáró könyökkel vagy tisztító dugóval és az könnyen eltávolítható, akkor próbálkozhatunk vízsugaras mosatással és spirálos tisztítással. A vízsugaras módszer feltétele, hogy elég hosszú legyen a tusoló cső, elérjen az összefolyóig. Ha ez nem megoldható, használhatunk slagot is, amit valahová csatlakoztatni tudunk.

A spirálos, más néven csőgörényes módszer alkalmazásakor pedig bejuttatjuk a spirált a tisztító nyíláson keresztül a padlóösszefolyóba. Általában 1-2 méteren belül szokott előfordulni a dugulás, amit a különféle szennyeződések, rendszerint hajcsomók vagy mosakodó és tisztítószerek maradványai okoznak.

A dugulások megszüntetésére rengeteg egyéb házi praktika létezik.
 • Öntsünk például egy liternyi kólát az eldugult lefolyóba, majd dugaszoljuk be a nyílást, és várjunk. A kólában lévő foszforsav eredményes lehet a dugulás megszüntetéséhez.
 • A trisó és forró víz keveréke (3 evőkanál trisó és 1 pohár forró víz) ugyancsak hatásos szokott lenni
 • Próbálkozhatunk ecet és forró víz (3 deci ecet, 1 pohár forró víz) elegyével is
 • A szódabikarbóna-ecet-forró víz (3 evőkanál szódabikarbóna, 1 pohár ecet, 2 pohár forró víz) kombináció is sokféle dugulás megszüntetésére alkalmas
 • Vagy öntsünk sütőport és ecetet (2 tasak sütőpor, 1 pohár ecet,1 pohár forró víz) a lefolyóba, ha eredményt akarunk elérni
 • A lúgkő (nátrium-hidroxid) és a forró víz együtt ugyancsak csodákra képes
A legjobb persze, ha szakemberhez fordul. Csatornatisztítóra van szükség.
Duguláselhárítás Budapest - Gebe mester és csapata az év minden napján, tehát ünnepnapokon is hívható már reggel 8 órától.

Tárcsázza ezt a számot:
Telefon +36 30 949-2052 / hívható 8 órától (ünnepnapokon is).

A duguláselhárítás a legtöbb esetben egyúttal a csatornarendszer alapos tisztítását is jelenti, amit időközönként érdemes akkor is elvégezni, ha komolyabb dugulást még nem tapasztalunk, de vannak arra utaló jelek – például lassabban folyik le a víz –, amik előrevetítik, hogy probléma lehet a rendszerrel.
 • WC-lefolyó tisztítás,
 • darálós WC tisztítása,
 • mosdó lefolyó tisztítása,
 • mosogatógép lefolyó tisztítása,
 • fürdőkád lefolyó tisztítása,
 • zuhany lefolyó tisztítása,
 • csatornatisztítás,
 • ejtő vezeték tisztítása,
 • Szuez szifon tisztítása,
 • eldugult lefolyó tisztítása.
Ezek azok a munkák, amikre mindig van időnk.
Keressen minket Budapesten, Pest megyében!

Hívja Gebe László, arcképes igazolvánnyal (G/008333) rendelkező gázkészülék szerelő, vízvezeték szerelő mestert. - Gebe Kft.

Telefon +36 30 949-2052 / hívható 8 órától (ünnepnapokon is).

Hívhat minket Budapest teljes területén

Vízivárosban, Krisztinavárosban, Naphegyen, Tabánban, Pasaréten, Adyligeten, Hidegkúton, Pesthidegkúton, Budaligeten, Rózsadombon, Óbudán, Békásmegyeren, Csillaghegyen, Kaszásdűlőn, Aquincumban, Kelenföldön, Gellérthegyen, Szentimrevárosban, Őrmezőn, Albertfalván, Kelenvölgyben, Gazdagréten, Lágymányoson, Svábhegyen, Pesthidegkúton, Zugligeten, Hűvösvölgyben, kerület: Rózsavölgyben, Budafokon, Budatétényen, Nagytétényen, Újpesten, Káposztásmegyeren, Belvárosban, Terézvárosban, Erzsébetvárosban, Józsefvárosban, Ferencvárosban, Kőbányán, Angyalföldön, Lipótvárosban, Zuglóban Újpalotán, Rákospalotán, Sashalmon, Cinkotán, Árpádföldön, Rákosszentmihályon, Mátyásföldön, Rákosligeten, Rákoskeresztúron, Rákoscsabán, Rákoskerten, Pestszentlőrincen, Pestimrén, Havanna lakótelepen, Kispesten, Wekerletelepen, Erzsébeten, Pesterzsébeten, Csepelen, Soroksáron,

Hívhat minket Pest vármegye teljes területén

Abonyban, Acsán, Albertirsán, Alsónémedin, Apajon, Áporkán, Aszódon, Bagon, Bényen, Bernecebarátiban, Biatorbágyon, Budajenőn, Budakalászon, Budakeszin, Budaörsön, Bugyin, Cegléden, Ceglédbercelen, Csemőn, Csévharaszton, Csobánkán, Csomádon, Csömörön, Csőváron, Dabason, Dánszentmiklóson, Dányban, Délegyházán, Diósdon, Domonyon, Dömsödön, Dunabogdányban, Dunaharasztin, Dunakeszin, Dunavarsányban, Ecseren, Érden, Erdőkertes, Farmos, Felsőpakony, Fót, Galgagyörk, Galgahévíz, Galgamácsa, Gomba, Göd, Gödöllő, Gyál, Gyömrőn, Halásztelken, Herceghalmon, Hernádon, Hévízgyörkön, Ikladon, Inárcson, Ipolydamásdon, Ipolytölgyesen, Isaszegen, Jászkarajenőn, Kakucson, Kartalon, Kerepesen, Kiskunlacházán, Kismaroson, Kisnémedin, Kisoroszin, Kistarcsán, Kocséron, Kókán, Kosdon, Kóspallagon, Kőröstetétlen, Leányfalun, Letkésen, Lóréven, Maglódon, Majosházán, Makádon, Márianosztrán, Mendén, Mikebudán, Mogyoródon, Monoron, Nagybörzsönyben, Nagykátán, Nagykovácsiban, Nagykőrösön, Nagymaroson, Nagytarcsán, Nyáregyházán, Nyársapáton, Ócsán, Őrbottyánon, Örkény, Pánd, Páty, Pécel, Penc, Perbál, Perőcsény, Péteri, Pilis, Pilisborosjenő, Piliscsabán, Pilisjászfalun, Pilisszántón, Pilisszentivánon, Pilisszentkereszten, Pilisszentlászlón, Pilisvörösváron, Pócsmegyeren, Pomázon, Pusztavacson, Pusztazámoron, Püspökhatvanon, Püspökszilágyon, Ráckevén, Rádon, Solymáron, Sóskúton, Sülysápon, Szadán, Százhalombattán, Szentendrén, Szentlőrinckátán, Szentmártonkátán, Szigetbecsén, Szigetcsépen, Szigethalmon, Szigetmonostoron, Szigetszentmártonban, Szigetszentmiklóson, Szigetújfalun, Szobon, Szokolyán, Sződön, Sződligeten, Táborfalván, Tahitótfalun, Taksonyon, Tápióbicskén, Tápiógyörgyén, Tápióságon, Tápiószecsőn, Tápiószelén, Tápiószentmártonban, Tápiószőlősön, Tárnokon, Tatárszentgyörgyön, Telkin, Tinnyén, Tóalmáson, Tökön, Tökölön, Törökbálinton, Törtelen, Turán, Újhartyánban, Újlengyelen, Újszilváson, Úrin, Üllőn, Ürmön, Vácon, Vácdukán, Vácegresen, Váchartyánon, Váckisújfalun, Vácrátóton, Vácszentlászlón, Valkón, Vámosmikolán, Vasadon, Vecsésen, Veresegyházán, Verőcén, Versegen, Visegrádon, Zebegényben, Zsámbékon, Zsámbokon

Kérje személyre szabott árajánlatunkat!

Duguláselhárítás árak: Árajánlatkérés
További hasznos információk: Fűtésszerelő Budapest

Szerző: w3gebemester

Közzétéve: 2024-01-15 15:59:43