logó Duguláselhárítás Budapest
Duguláselhárítás gyorsan, olcsón Budapesten.

Környezetbarát vízkőmentesítés


Környezetbarát vízkőmentesítés

A vízkő fokozza a dugulás kockázatát. Ahol megjelenik, ott csökkenti a vízvezetékek belső átmérőjét és segíti az egyéb szennyező anyagok lerakodását.

Ha későn kezdjük el a vízkő elleni védekezést, akkor akár dugulást is okozhatunk. Különösen a por alakban kapható vízkőoldók esetén áll fenn annak a veszélye, hogy a csőrendszer elején mozgásba induló szennyeződések a porral együtt a csőrendszer leginkább beszűkült részénél összeállva elzáródást okoznak. Ekkor pedig már szakemberre lesz szükségünk a dugulás megszüntetéséhez.

A vízrendszer elvízkövesedése és az ennek hatására létrejövő dugulások könnyen és egyszerű eszközökkel megelőzhetők. Elegendő havonta egyszer tömény ecet-, vagy citromsavnak a lefolyókba juttatásával „átmosni” a lefolyó rendszerünket.

A rendszeres vízkőmentesítéssel megelőzhetjük a dugulások kialakulását. A konyhánkban is megtalálható ecet használata pedig lényegesen környezetkímélőbb megoldás mint az erős, az emberi egészséget is veszélyeztető vegyszereké.

Ha megfeledkezett a vízkőmentesítésről és már dugulással küzd kérje a Gebe Kft. szakembereinek segítségét!


A Gebe Kft. munkatársai olcsón, gyorsan és írásos garanciával végzik a vízrendszerek és készülékek vízkőtelenítését és duguláselhárítását.

Gebe Kft. : +36 30 949 2052

Gebe logóKérje személyre szabott árajánlatunkat: Árajánlat

További hasznos információk: Gebemester

Gebe logó

Szerző: w3gebemester

Közzétéve: 2018-10-11 14:03:40