logó Duguláselhárítás Budapest
Duguláselhárítás gyorsan, olcsón Budapesten.

Padlóösszefolyó dugulás


A padlóösszefolyó dugulásának megszüntetése

A padlóösszefolyó megtisztítása semmi esetre sem gusztusos dolog, de egyszerűbb eltömődések esetében a házi duguláselhárítás is beválik, nem lesz szükségünk budapesti duguláselhárító szakember segítségére.

Legelőször is húzzunk gumikesztyűt, ha lehet ne a legvékonyabb fajtát, vagy ha csak ez van kéznél, húzzunk egymásra többet, biztos, ami biztos. Emeljük le a díszrácsot, határozott mozdulattal nyúljunk az összefolyóba, és tisztítsuk meg a beiszaposodott szappantól, hajtól, miegyébtől a fürdőszobai padlóösszefolyó üregét. Erősebb, hajlékony drótot is bevethetünk, de vigyázzunk, nehogy beszakadjon… Ha kitisztítottuk a nyílást, öblítsük át, ehhez jó megoldás a slag, a tusoló gégecsöve, már ha elér odáig, vagy a vödör víz.

Ha a dugulás nem oldódik meg, írjuk be a keresőbe: duguláselhárítás Budapest, vagy duguláselhárítás Pest megye. Persze ha igazán hatékonyak szeretnénk lenni, tetézhetjük a keresőkifejezéseinket duguláselhárítás Budapesten olcsón, vagy duguláselhárítás Budapesten gyorsan, satöbbi.

A budapesti duguláselhárító szakember kiérkezés után valószínűleg a jól bevált csőgörény, azaz csőtisztító spirál közreműködésével oldja meg a fürdőszobai lefolyók dugulásának gócát.

Ha eredményesen lezajlott a csatornatisztítás, fellélegezhetünk, megúsztuk, a padlóösszefolyó duguláselhárítás bontás nélkül sikerült!
Padlóösszefolyó

A Gebe Kft. munkatársai olcsón, gyorsan és írásos garanciával végzik a vízrendszerek és készülékek vízkőtelenítését és duguláselhárítását.

Gebe Kft. : +36 30 949 2052

Gebe logóKérje személyre szabott árajánlatunkat: Árajánlat

További hasznos információk: Gebemester

Padlóösszefolyó
Gebe logó

Szerző: w3gebemester

Közzétéve: 2018-11-19 09:11:11