logó Duguláselhárítás Budapest
Duguláselhárítás gyorsan, olcsón Budapesten.

A padlóösszefolyó áldás


A padlóösszefolyó áldás

A padlóösszefolyó bármennyire célszerű, nincs minden lakásban – sajnos. Pedig mennyivel hatékonyabban, könnyebben menne a lefolyó duguláselhárítás… A legrosszabb eset, amikor az eltömődött lefolyók olyan mértékben szűkülnek be, hogy sem a padlóösszefolyón, sem a mosdó, mosogató, zuhanytálca lefolyón keresztül nem sikerül a blokkot feloldani – a budapesti duguláselhárító szakemberek zöme tapasztalt már ilyet, nemegyszer. Ezekben az esetekben sajnos drámai megoldással kell a duguláselhárítónak vagy más szakembernek élni: bontani kell.

De legyünk optimisták, tételezzük fel, hogy a duguláselhárító szakember olyan eltömődést old meg a fürdőszobában, mely a padlóösszefolyóban torlódott fel, vagy onnan könnyen elérhető.

Az első jelek, melyek a fürdőben lévő valamely lefolyó dugulására utalnak, sokatmondók. A jellegzetes bűz, a „blugyogás”, a ráérősen lefolyó szürke víz, majd végső döfésként a szennyvíz visszafolyása egyértelműek tünetek.

Ha szeretnénk, hogy a WC duguláselhárítás, darálós WC duguláselhárítás, fürdőkád dugulás elhárítás, fürdőszobai lefolyó duguláselhárítás garanciával, olcsón, gyorsan, bontás nélkül történjen, próbáljuk megelőzni a lefolyók keresztmetszetének beszűkülését. Ne várjuk meg, míg teljesen beáll a blokk, hárítsuk el a problémát. Ha nem sikerül, ne kísérletezzünk feleslegesen, a lefolyótisztítás házilag ritkán válik be. Az az eltömődés, melyet nem old meg az ecet, forró víz, profi duguláselhárító szakembert igényel.
Padlóösszefolyó

A Gebe Kft. munkatársai olcsón, gyorsan és írásos garanciával végzik a vízrendszerek és készülékek vízkőtelenítését és duguláselhárítását.

Gebe Kft. : +36 30 949 2052

Gebe logóKérje személyre szabott árajánlatunkat: Árajánlat

További hasznos információk: Gebemester

Padlóösszefolyó
Gebe logó

Szerző: w3gebemester

Közzétéve: 2018-11-19 09:05:10