logó Duguláselhárítás Budapest
Duguláselhárítás gyorsan, olcsón Budapesten.

Bízza tapasztalt szakemberre!


Bízza a munkát tapasztalt szakemberre!

A duguláselhárítás Budapesten sem zajlik máshogy, mint az ország más pontjain. Itt is ugyanazok a problémák fordulnak elő, csak talán a lakosság számából adódóan több az érdekesebb eset. De alapvetően a duguláselhárítás Budapesten sem igényel nagyobb felszereltséget, mint vidéken. Viszont itt valamivel jobban érvényesül az, akinek nagyobb a tapasztalata.

Duguláselhárítás Budapesten - Itt szükség van a tapasztalatra

Az ugyanis, aki pár éve kezdte a szakmát, a régi technikák terén kevésbé lehet jártas. Persze nem azt mondjuk, hogy nem tudja megoldani egy idős házban keletkezett dugulásból adódó problémát, csupán azt, hogy neki időigényesebb lesz a duguláselhárítás Budapesten. Szóval, ha gyorsan és bontás nélkül szeretné elhárítani a dugulást, talán egy tapasztalt szakemberrel jobban jár. Az öreg szakik ugyanis nem az eldugult egység körüli bontással kezdik a munkát. Nekik vannak olyan régi praktikáik, amiket a fiatalok csak akkor ismerhetnek, ha egy tapasztalt szakember mellett dolgoznak.

De ez csak a második lépés. A szakember kihívása előtt mást feladatunk is van. Nagyjából fel kell térképeznünk a problémát. Az ugyan fontos, hogy melyik egységnél tapasztalt dugulást, de a gyors duguláselhárításhoz ennél több információra van szükség.

Szóval mielőtt beírná a keresőbe, hogy duguláselhárítás Budapesten, menjen végig az alábbi kérdéseken

A duguláselhárítással foglalkozó szakember ugyanis meg fogja kérdezni, hogy mi az, ami eldugult: fürdőkád, zuhanyzó, WC, mosogató, mosdó, kézmosó, piszoár, bidé? Ugyanis minden egységnél más-más eszközökre lehet szükség. Nyilván ennek a meghatározása nem okozhat komoly kihívást. Ellentétben azzal, hogy mitől dugulhatott el az adott lefolyó. Erre nagyon fontos lenne választ kapni, hiszen nem mindegy, hogy csak ételmaradék került a csövekbe, vagy a lakásfelújítás utáni falazóanyag maradéka. Sajnos ez utóbbira is van példa, és nem csak Budapesten. Szóval lényeges, hogy legalább sejtése legyen arra vonatkozóan, hogy mi az, ami a dugulást okozhatta. Aztán lényeges az is, hogy milyen az épület típusa. Ez az információ sokat érhet, ha a duguláselhárítás Budapesten történik. Ahány ház, annyi csatorna. Sőt, azt is tudni kell, hogy egyáltalán van-e csatorna, vagy emésztőbe vezet a lefolyó. Erre valószínűleg ön is egyből tud választ adni, de azért nem árt tisztában lenni azzal, hogy ilyen kérdés is felmerülhet a szakember részéről. Illetve valószínűleg azt is meg fogja kérdezni, hogy próbálkoztak-e már valamilyen házi megoldással. Jó tudni, hogy az adott dologgal a sikerhez járultak hozzá, vagy épp ellenkezőleg, masszívabb lett tőle a dugulás. Sajnos ez utóbbira is van példa. De azért is jó tudni, hogy volt-e házilagos duguláselhárítás, mert így már van némi tapasztalat mondjuk arról, hogy a WC pumpával történő duguláselhárításra hogyan reagált az eltömődés.

Végül még egy kérdés, amit igazából nem is kellene feltenni: azonnali, S.O.S duguláselhárításra van szükség, vagy ráér a dolog?

Az esetek többségében természetesen az elsőt válaszolják az ügyfelek. Érthető, hiszen ki várna egy ilyen dologgal. Főleg, ha WC dugulásáról van szó. A mosogatás, a fürdés még csak-csak ráér, a WC használatot viszont nem egészen mi szabályozzuk - hogy finoman fogalmazzunk. Azt azért érdemes tudni, hogy az S.O.S duguláselhárítás és a gyors duguláselhárítás között is van különbség. Az előbbi hétvégén, ünnepnapon is kérhető, amiből adódik, hogy drágább is lehet. Szóval, ha innen nézzük a dolgot, érthető, hogy a szakértő felteszi a kérdést. Aztán természetesen meg fogja kérdezni, hogy hol található az ingatlan, elkéri a telefonszámot és időpontot egyeztet.
Majd a kiérkezés után az előzetes információk alapján elkezdi felderíteni a hibát. Jó esetben a telefonban elhangzottak alapján van már sejtése a duguláselhárítás menetét illetően. A tapasztalt szakemberek már a megfelelő duguláselhárító eszközzel mennek be az adott helyiségbe. Majd nekilátnak a munkának, és rövid idő alatt meg is oldják a problémát.

Duguláselhárítás Budapesten - A mai, modern duguláselhárító berendezések megléte és a sok éves szakmai tapasztalat együtt aranyat ér

Az esetek többségében legfeljebb egy óra alatt el lehet hárítani a hibát. Sőt, gyakran az adott csőszakasz átmosása, tisztítása is belefér ebbe az időbe. Meg persze a hibátlan lefolyás szakszerű ellenőrzése és az egység átadása.

Fizetni pedig csak ezután kell. Azt, hogy mennyi a duguláselhárítás ára, nehéz lenne látatlanban meghatározni. De a hiba feltérképezésekor erre is nyugodtan rákérdezhetünk a szakembernél.

Önnek is Budapesten lenne szüksége duguláselhárítással foglalkozó tapasztalt szakemberre? Hívjon minket, akár S.O.S. helyzetben is!


A Gebe Kft. munkatársai olcsón, gyorsan és írásos garanciával végzik a vízrendszerek és készülékek vízkőtelenítését és duguláselhárítását.

Gebe Kft. : +36 30 949 2052

Gebe logóKérje személyre szabott árajánlatunkat: Árajánlat

További hasznos információk: Gebemester

Gebe logó

Szerző: w3gebemester

Közzétéve: 2019-01-14 11:26:26