logó Duguláselhárítás Budapest
Duguláselhárítás gyorsan, olcsón Budapesten.

Sürgősségi duguláselhárítás


Sürgősségi duguláselhárítás bontás nélkül

Sürgősségi duguláselhárítás bontás nélkül - Ha már a házi praktikák nem segítenek

Ha eldugul a WC, nem nagyon van mit tenni, intézkedni kell. A WC-t mellőzve ugyanis aligha vagyunk képesek létezni. Fürdés és mosogatás nélkül még csak-csak kibírjuk pár napig, vagy legalábbis megoldjuk valahogy. Viszont, ha WC-re kell menni, nem kopoghatunk be minden egyes alkalommal a szomszédba. Szóval a dugulások közül a WC-nél adódott probléma a legkényesebb.

Ezért van az, hogy akinél a WC eldugul, úgy hív fel minket, mintha valami katasztrófa történt volna. Amit mi természetesen megértünk, tudjuk, hogy jól jön az S.O.S. segítség. Ezért is igyekszünk is a lehető leggyorsabban a helyszínre menni. És ezért lehet minket akár hétvégén és ünnepnapon is hívni. A WC dugulás, pontosabban a duguláselhárítás nem várhat. Sem magánszemélyek, sem vendéglátó helyek esetében. Sőt, ez utóbbiaknál talán még sürgetőbb lehet a dolog. Hiszen az adott egység megítélése is múlhat azon, hogy lehet-e WC-re menni vagy sem. Főleg az olyan kisebb szolgáltatóknál, ahol egyetlen WC van. Így ha az eldugul, nincs választási lehetősége a vendégnek. Ha önnél is hasonló a helyzet, minket bátran hívhat. Duguláselhárítás budapest

Természetesen vállalunk sürgősségi duguláselhárítást. Hívjon minket: Gebe László +36 30 949 2052 De ne csak a WC-ről beszéljünk. Hiszen duguláselhárításra a lakás más helyiségeiben is szükség lehet.

Mosogató duguláselhárítás

Hát igen. A konyha sem kevésbé kényes, mint a WC. Sőt. Talán ebben a helyiségben még nagyobb a dugulás kialakulásának az esélye. Az edényekről lemosott zsíros ételmaradék, illetve a mosogatószer együtt olyan elegyet képesek alkotni, ami könnyedén eltömíti a lefolyót. Egyesek egyáltalán nem gondolnak arra, hogy az ételmaradéknak nem a mosogatóban a helye. Mielőtt a tányérat, az edényeket elmosnánk, alaposan meg kell tisztítani a maradványoktól. Nem várhatjuk el ugyanis a mosogató lefolyójától, hogy gond nélkül elnyeljen mindent. De az is nagyon fontos, hogy az ételmaradék a WC lefolyóba se kerüljön. Sokan azt gondolják, hogy gondosan jártak el, amikor a mosogató helyett a WC-be öntötték a maradékot. Sajnos nem. Igaz, a mosogatót megóvták, de a WC eldugulásának esélyét megnövelték. Ezért van az, hogy a WC duguláselhárítás során gyakran a probléma forrása az, hogy megmaradt étel okozta az eltömődést. No, de térjünk vissza a konyhához és a mosogató duguláselhárításához. Ha netán itt dugulna el a rendszer, és a házi módszerek nem vezetnek sikerre, Budapesten, Pest megyében hívjon minket. Mi falbontás nélkül megszüntetjük a dugulást. Korszerű berendezéseink segítségével ugyanis erre még a makacsabb, mélyebb eltömődés esetén is van lehetőség. Még garanciát is adunk a munkára. Mosogató duguláselháratás

És nem csak a konyában, a fürdőben is törekszünk arra, hogy bontásmentes legyen duguláselhárítás.

Lefolyó duguláselhárítás a fürdőben

A WC és a konyha után “nézzünk” be a fürdőbe. Itt megint csak esélyes, hogy bizonyos idő után eldugul a lefolyó. Sajnos még a legkörültekintőbb használat esetén is előfordulhat. A haj, szőr maradványok szappannak és tusfürdővel keveredve meglehetősen masszív dugulást képesek okozni. A vízkőről nem is beszélve. Ráadásul a fürdőben ott a mosdó és a kád vagy zuhanyzó is. Vagyis több egység is veszélyeztetett.

Ezzel egyébként a legtöbben számolnak is, és amíg a valamennyire lefolyik a víz, még a házi praktikákkal is megpróbálkoznak. Utána már nagyobb az ijedtség. Ha már teljesen megállt a víz, jön a pánik és hívják a duguláselhárítással foglalkozó szakembert.

És ez így van jól. Amíg lehet, nyugodtan próbálkozzunk házi praktikákkal. Viszont, ha kilátástalan a helyzet, jobb hozzáértőt hívni. Zuhanytálca duguláselhárítás
WC pumpa

De melyek a leggyakoribb, leghatásosabb otthoni duguláselhárítási módszerek manapság?

A protézistisztító vagy pezsgőtabletta alkalmazása segíthet. Ahogy forró vizes öblítés is. Ha jó nagy erővel zúdítjuk a lefolyóra a meleg vizet, az képes kilökni a helyéről a dugót.

Sikerre vezethet még, ha ecettel is átöblítjük a lefolyót. Pontosabban az az ideális, ha az imént említett tabletták valamelyikére öntjük és 5-10 percig hagyjuk, hogy dolgozzon. Ez a házi duguláselhárító szer meglepően hatásos.

De működhet a szódabikarbóna és ecet párosítás is. Egy kis plusz sóval kiegészítve. Ha ezt a módszert választjuk, csak annyit kell tenni, hogy egy fél pohár ecethez egy pohár sót és egy pohár szódabikarbónát teszünk. Keverjük el ezeket és öntsük a lefolyóba. Nagyjából tíz perc után jöhet a két liter forrásban lévő víz. Öntsük a lefolyóba és máris megszűnik a dugulás. Legalábbis egy kevésbé makacs dugulás esetén ez segít. Ami még fontos. Bármelyik duguláselhárítás módszert választjuk, a művelet után a lefolyó átmosását ne hagyjuk ki.
Még akkor sem, ha a patikában beszerezhető bórax-szal próbálkozunk. Ebből egy tölcsér segítségével öntsünk a lefolyóba egy fél pohárral. Ez után jöhet a szokásos forró víz, majd 15-20 perc várakozás. Ha készen vagyunk, mossuk át hideg, langyos vízzel a lefolyót.

A felsorolt módszerek általában hatékonyan használhatók a kád duguláselhárítása során. De sajnos van úgy, hogy a dugulás már annyira mélyen van, vagy olyan masszív, hogy szakemberre van szükség.

Ilyenkor hívjon minket és mi a házi praktikák helyett a precíziós eszközeinket bevetve rövid idő alatt megszüntetjük a dugulást. És, ahogy arra már fent utaltunk: mindent megteszünk azért, hogy a duguláselhárítás során ne kelljen bontani.

Csatorna duguláselhárítás

Ha dugulásról van szó, akkor a legtöbben WC-re, a konyhára és a fürdőre gondolnak. Pedig duguláselhárításra a csatorna rendszerben is szükség lehet. Persze ha már erre van szükség, valószínűleg nagy a baj. Szóval itt már nem valószínű, hogy a házi praktikák működnek. A csatorna dugulása esetén mindenképpen szakembert kell hívni. Ilyenkor ugyanis gyakorlatilag se a WC, se mosogató, a mosogató gép, a mosdó, a kád, a zuhanyzó, a mosógép nem használható. Mondhatni megáll az élet a házban, a lakásban. Csatornatisztítás

Ilyenkor még sürgősebb a duguláselhárítás, mintha csak egyetlen egység válna használhatatlanná.

Szóval ha a házi praktikák nem vezetnek sikerre, netán S.O.S. duguláselhárításra van szüksége, minket bátran hívhat. Mi természetesen sürgősségi duguláselhárítást is vállalunk. És nem csak Budapesten. Egész Pest megyéből hívhat minket.

A Gebe Kft. munkatársai olcsón, gyorsan és írásos garanciával végzik a vízrendszerek és készülékek vízkőtelenítését és duguláselhárítását.

Gebe Kft. : +36 30 949 2052

Gebe logóKérje személyre szabott árajánlatunkat: Árajánlat
További hasznos információk: Gebemester

WC pumpa
Gebe logó

Szerző: w3gebemester

Közzétéve: 2019-11-20 08:30:52